HVEM ER VI?

MØD EJERNE & DEM, DU KAN BOOKE TIL DINE ARRANGEMENTER

BIRGITTE GYRD

Står for udlejningen af vores sted, så andre kan få glæde af det. Ring til mig og hør om mulighederne.

Derudover kan jeg bookes som EventQueen (fest- & eventarrangør, kunstner og socialiser-ekspert) til sparring, forberedelse og evt. hjælp til afvikling af dit arrangement.

Du kan dermed skabe de bedste både fysiske, men allervigtigste sociale rammer for, at ALLE dig og dine gæster/besøgende får den mest optimale og succesfulde oplevelse.

Jeg er fuld af spændende, kreative og nytænkende ideer, der både giver dig og dine gæster unikke og nye overraskende oplevelser og samtidig vil I kunne føle jer trygge og afslappede.

Uddannet højskolelærer. Jeg har levet som professionel kunstner i 20 år. Arbejder nu som psykoterapeut og fællesskabsfacilitator.

Har arrangeret og afholdt utallige private fester og arrangementer samt både store og mindre firmaevents.

Ring og få en snak om mine unikke ideer til netop DIT arrangement. Du kan også komme på besøg og få en snak inden du booker mig.

Min kunstner hjemmeside:  birgittegyrd.com

HANS ERIK RASMUSSEN

Har ejet Førslev Mølle siden 2002 sammen med min kone Birgitte.

Jeg er eventyrer og har siden 1981 sammenlagt i mere end seks år arbejdet, rejst og lavet ekspeditioner i Sydamerika. Har rejsebureauet Rasmussen Travel, der er specialiseret i skræddersyede rejser i Sydamerika. Gennem årene har jeg skrevet en lang række rejse- og guidebøger. Jeg har afholdt over 500 foredrag.

Jeg er uddannet psykoterapeut,  leder rejser med personlig udvikling i Sydamerika samt afholder weekend og uge retræter på Førslev Mølle sammen med Birgitte året rundt.

Rejsebureauets hjemmeside: rasmussentravel.dk/
Retræternes hjemmeside: rasmussentravel/ayahuasca-og-junglemedicin
Personlig hjemmeside: he-rasmussen.dk/

ANJA LYSHOLM

Anja bor til leje i en af de tilhørende bygninger til Førslev Mølle.

Hun er meditationslærer og kan bookes til jeres arrangementer.

Hjemmeside: uforklarbar.dk

ANETTE BERG, F. 1964

Anette er tilknyttet stedet og har fungeret som sognepræst i 27 år. Siden 2021 har hun fungeret som freelance præst, ceremonileder og begravelseskvinde.

Hun kan bookes til de arrangementer, som I vælger at afholde hos os.

Hjemmeside: Annetteberg.dk